Csoportos foglalkozás indul –  VÁLTÁS A TÉRBEN – elnevezéssel.

Mit jelent ez?
Az elmúlt év „kísérleti képzése” után, most folytatódik és egyben újrakezdődik az a munka amely során, mint  MEGFIGYELŐ tekintünk rá a jelenkor emberének elmeműködésére és mindarra,, ami ebből kiindulva alakítja a személyiséget: a gondolkodásmód, kommunikáció, reagálás, interakció, tudatszint, biológiai, kémiai és egyéb pszichológiai működések.

A VÁLTÁS  több változás vagy változtatás, amit különböző önismereti és terápiás eszközökkel tudunk elérni egy jobb fizikai és lelki egészség érdekében.
Nem mintha bizony ez kis munka és vagy eredmény lenne. Hiszen szinte mindenki tudja, hogy milyen nehéz akár egyetlen szokást, egy berögzült meggyőződést, egy jellemvonást megváltoztatni, még akkor is ha tisztán tudjuk, hogy az megbetegítő vagy korlátozza az életünket.
Van ez azért is, mert magát a változást ugyanazokon a tudatszinteken próbáljuk elérni, ugyanazzal az elmével dolgozunk, ahol magát a problémát, helyzetet létrehoztuk, így az életünk nagyobb részében ugyanazokat a helyzeteket éljük át újra ás újra, ugyanazokkal, illetve más emberekkel, más körülmények között.

ugyanaz a gondolat

A VÁLTÁS ahhoz szükséges, hogy kikerüljünk vagy legalábbis kilássunk a korszellem alkotta valóságból, ami bizony már igen „elavult” – egy kollektív kiégés felé terelve az emberiséget.

A saját valóságunk amelyet az elme szilárdít meg azonmód, ahogyan belenövünk a közmegegyezéses valóságba, ami egy „szűk térbe” zár, ahol egy bizonyos fajta elmeműködés folyamatai határoznak meg bennünket, amit aztán továbbadunk a gyerekeinknek nem tudatosan.
Ahhoz, hogy VÁLTÁST hajtsunk végre, meg kell ismernünk a racionális elme működését és egyben meg is haladni azt, ugyanis van egy úgynevezett szabaduló elménk, az absztrakt elme a tudatosság valódi eszköze.
De hogyan kezdjünk hozzá, ha az elménk egy bizonyos módon működteti az életünket és egy bizonyos valóságban tart?

Fel kell tennünk bizonyos NAGY KÉRDÉSEKET magunknak és a feltett kérdések vezetnek majd bennünket, ha van „fülünk a hallásra”.
Elvezethetnek egy VÁLTÁSHOZ, ami kiszabadíthat a „test, idő és környezet” teremtette valóságból.

KI VAGYOK VALÓJÁBAN? HONNAN JÖTTÜNK ÉS HOVÁ TARTUNK? MIBŐL VAGYUNK? HISZEN AZOKNAK KELL LENNÜNK AMIBŐL SZÁRMAZUNK.
MI A CÉLUNK? MI AZ IDŐ?

A váltás című művében. Dr Wayne W. Dyer – 4 VÁLTÁS lehetőségét vázolja, amit rendszerezőnek használunk a munkánk során.

Azt írja – A felnőttkorba vezető dicsőséges emberi utazás során többször is váltásra és átalakulásra kényszerülünk. Remélhetőleg túljutunk a két kötelezőn, hogy aztán tudatosan érkezhessünk el azokhoz a váltásokhoz, amelyek értelemmel teli céllal töltik meg az életünket.

Az élet valós! Az élet komoly!
Nem a sír a célja;
hogy porból lettél és leszel újra por,
nem a lélek útja!
( Henry Waldswort L. Az élet zsoltára)

  • Az első váltás elnevezése a Valahonnan….út a nemlétből a létezésbe; a szellemből a formába; a láthatatlanból a dolgok testi világába, a határokhoz és az anyagba.
  • A második váltás elnevezése: az Ambíció…. a valamiről az ambícióra váltás. Ez az a szakasz amikor azonosítjuk magunkat az egóval, annak „gondolkodásmechanizmusával” és az így létrehozott valósággal. Az ego, ami azonban ellentéte a Szellemnek, a származási helyünknek, ebben az összefüggésben a „hamis énünk”.
    Lényegében ezt a két kötelező váltást tesszük meg az emberi utazás során, sokan közülünk úgy érkeznek el az utazás végére, hogy csak ezen a két átalakuláson esnek át.
  • A harmadik váltás elnevezése: a Valahová….azt fejezi ki, hogy az elménkben megérkezünk egy helyre, ahol lehetőségünk van visszafordulni a hamis önmagunktól és visszaindulunk a származásunk irányába. Az egodominancia megszelídül és egy értelemmel teli élet felé vesszük az irányt.
  • A negyedik váltás elnevezése: az Értelem… azt fejezi ki, hogy amint magunk mögött hagyjuk a hamis önmagunkat, és még a halál előtt visszafordulunk a Forráshoz.
    Új elvrendszert követve átalakul az életünk. Észrevesszük, hogy a Forrásra való váltásnak köszönhetően megjelenő értelem fényében, az anyagi világ törvényei nem okvetlenül érvényesek – az életünket a szinkronicitás, „teremtett csodák” jelenségei népesítik be.

Bár úgy tűnik, észleljük annak a két VÁLTÁSNAK a jelzéseit, amelyek megszabadíthatnának az ego kényelmetlen illúziójától, rengeteg életnek sajnos mégis az ego ambíciója teremtette valóság a végső célja.

A harmadik VÁLTÁSNÁL egy hátraarccal visszatérünk a Szellemhez, aztán a negyedik VÁLTÁS során elérjük az értelemmel és céllal teli életet, ahol az ambíció már a valódi önmagunk kiteljesítését szolgálja. A legnagyobb hivatásunkat teljesítjük be, amikor tudatosan megtesszük az utat az ambíciótól az értelemig. Ezzel átalakítjuk a saját életünket, és ráadásként a bolygónk sorsára is hatással lehetünk.

Ajánlom a VÁLTÁS A TÉRBEN csoportmunkát mindazok számára, akikben van vágy és hajlandóság elengedni végre a „saját történetüket”.
Azoknak, akik a figyelmüket már nem a konfliktusokra, problémákra és azok folytonos megoldására, félelmekre, hiányra, kritizálásra, bántásra, irányításra, kontrollálásra, harcra, „menekülésre”, túlélésre, versengésre, elismerésekért való küzdelmekre akarják odaadni, de mégis be akarják járni azt a természetes utat, amiért ebben a Földi létben, a mostani személyiségükként élnek. Azoknak, akik már ki akarnak szabadulni a csak  racionális elméjük vezetéséből, és az absztrakt elméjükkel egy tágabb valóságba kerülve, egyszerre jelen lenni, mint Megfigyelő és mint személy.

Helyszín: Nyíregyháza Sóstó, Park Hotel
1. csoport időpontja: Szeptember 24. (kedd) 9 -től – 11.00 óráig
2. csoport időpontja: Szeptember 24. (kedd) 17.00 órától – 19.00 óráig
A későbbiekben heti rendszerességgel ugyanezekben az időpontokban.
A csoportokról egyéb információ kérhető személyesen.

Részvétel díj: 8.000 Ft/alkalom vagy havonta: 28.000 Ft/hó (4alk)

Bejelentkezés
Telefonszám: 06 30/ 9-631-777
Email cím: ildikomagera@gmail.com
Szeretettel várok Mindenkit…
Magera Ildikó